213 0067542 - 6939 872135    Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Τι κουφώματα να διαλέξω μάστορα... αλουμίνιο, ξύλο ή pvc;

Δεν είναι λίγες οι φορές, που συζητώντας με τους πελάτες μας καταλαβαίνουμε ότι δεν τους είναι ακόμα ξεκάθαρα τα πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα των διαφόρων υλικών κουφωμάτων.

Παίρνοντας ως δεδομένο ότι η επιλογή του κατάλληλου τύπου κουφώματος είναι σοβαρή υπόθεση, συντάξαμε τον παραπάνω πίνακα, ο οποίος πιστεύουμε ότι θα σας βοηθήσει να αποφασίσετε τον τύπο κουφώματος που θα επιλέξετε.

Να θυμάστε πάντα ότι το αποτέλεσμα της επιλογής σας εξαρτάται άμεσα, από την  ενεργειακή απόδοση, την αισθητική και το κόστος του κουφώματος. Γι’ αυτό πριν αποφασίσετε με γνώμονα μόνο ή κυρίως το κόστος αγοράς των κουφωμάτων, υπολογίστε και τους επιμέρους παράγοντες, όπως την ενεργειακή εξοικονόμηση σε βάθος χρόνου, τα έξοδα συντήρησης και επισκευής κτλ.

Τέλος, εξίσου σημαντικός με τον τύπο των κουφωμάτων που θα επιλέξετε, είναι και ο τεχνίτης που θα σας τα τοποθετήσει. Η KOUTSOS METAL διαθέτει άρτια εκπαιδευμένο προσωπικό, το οποίο θα σας παραδώσει σωστά κι υπεύθυνα το έργο και μάλιστα στον προσυμφωνημένο χρόνο.

Γνωρίστε μας: 2130067542 & 6939872135

Διεύθυνση
Χρυσ. Σμύρνης 45, Τ.Κ. 18540, Καμίνια Πειραιάς
Follow us
Επικοινωνία
  • 213 0067542
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
Η εταιρεία

Η επιχείρηση KOUTSOS METAL, εδρεύει στα Καμίνια του Πειραιά, επί της οδού Χρυσ. Σμύρνης 45. Με πολύχρονη εμπειρία και ικανούς συνεργάτες, αναλαμβάνουμε με σοβαρότητα και επαγγελματισμό, την πλήρη ανακαίνιση του σπιτιού ή του επαγγελματικού σας χώρου αλλά και όλων των ειδών τις μεταλλικές κατασκευές, είτε αυτές είναι από σίδηρο, είτε από αλουμίνιο, είτε από ανοξείδωτα μέταλλα.