213 0067542 - 6939 872135    Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Κατασκευές Αλουμινίου - Σιδήρου - ΙΝΟΧ

Η KOUTSOS METAL δραστηριοποιείται και στον χώρο των κατασκευών αλουμινίου, σιδήρου και ΙΝΟΧ. Έχουμε τεχνογνωσία και εμπειρία ενώ παράλληλα παρακολουθούμε και προσαρμοζόμαστε συνεχώς στα νέα κατασκευαστικά δεδομένα.

Δείχνουμε σεβασμό και ενδιαφέρον προς τις ανάγκες των πελατών μας και παρέχουμε ασφαλείς, έξυπνες και οικονομικές λύσεις, σε κάθε μεταλλική κατασκευή που αφορά στην ασφάλεια, τη μόνωση, τη σκίαση αλλά και τη στεγάνωση.

Δεν μας τρομάζει κανένα έργο, μικρό ή μεγάλο κι είναι χαρά και πρόκληση για εμάς, κάθε δύσκολη δουλειά που αναλαμβάνουμε.

Συνεργαζόμαστε με τις μεγάλες εταιρείες κουφωμάτων αλουμινίου, ALUMIL και EUROPA, και παρέχουμε πιστοποιήσεις, για κάθε εργασία ενεργειακού κουφώματος που παραδίδουμε.

Με την KOUTSOS METAL, μπορεί κανείς να έχει άμεση κι εύκολη επικοινωνία με τον τεχνικό σύμβουλο της επιχείρησής μας, όπως επίσης άρτια μελέτη και ολοκλήρωση των εργασιών, σε ανταγωνιστικές πάντα, τιμές.

Διεύθυνση
Χρυσ. Σμύρνης 45, Τ.Κ. 18540, Καμίνια Πειραιάς
Follow us
Επικοινωνία
  • 213 0067542
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
Η εταιρεία

Η επιχείρηση KOUTSOS METAL, εδρεύει στα Καμίνια του Πειραιά, επί της οδού Χρυσ. Σμύρνης 45. Με πολύχρονη εμπειρία και ικανούς συνεργάτες, αναλαμβάνουμε με σοβαρότητα και επαγγελματισμό, την πλήρη ανακαίνιση του σπιτιού ή του επαγγελματικού σας χώρου αλλά και όλων των ειδών τις μεταλλικές κατασκευές, είτε αυτές είναι από σίδηρο, είτε από αλουμίνιο, είτε από ανοξείδωτα μέταλλα.