213 0067542 - 6939 872135    Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Έκδοση Οικοδομικής Αδείας

Από τις 15 Οκτωβρίου του 2018 τέθηκε σε εφαρμογή η νέα ηλεκτρονική πύλη για την έκδοση οικοδομικής άδειας, ενημέρωση φακέλων κτλ. Σύμφωνα με το νέο αυτό σύστημα ο Πολιτικός Μηχανικός αναλαμβάνει πλήρως την ευθύνη για την έκδοση των αδειών, πιστοποιητικών κτλ, τα οποία διαπεραιώνονται πλέον online και σε πολύ μικρό χρονικό διάστημα.

Τα απαραίτητα δικαιολογητικά για την έκδοση άδειας διαφέρουν από περίπτωση σε περίπτωσή (οικοδομική άδεια, εργασίες δόμησης μικρής κλίμακας κτλ). Την πλήρη λίστα για τα χαρτιά που πρέπει να συγκεντρώσετε, θα την πάρετε από τον μηχανικό, ο οποίος θα αναλάβει το έργο.

Στην KOUTSOS METAL συνεργαζόμαστε με έμπειρους Πολιτικούς Μηχανικούς, οι οποίοι μπορούν να διεκπαιρεώσουν άμεσα και με το χαμηλότερο κόστος την διοικητική πράξη για την οποία ενδιαφέρεστε.

Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε μαζί μας στα τηλέφωνα: 2130067542 & 6939872135

Διεύθυνση
Χρυσ. Σμύρνης 45, Τ.Κ. 18540, Καμίνια Πειραιάς
Follow us
Επικοινωνία
  • 213 0067542
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
Η εταιρεία

Η επιχείρηση KOUTSOS METAL, εδρεύει στα Καμίνια του Πειραιά, επί της οδού Χρυσ. Σμύρνης 45. Με πολύχρονη εμπειρία και ικανούς συνεργάτες, αναλαμβάνουμε με σοβαρότητα και επαγγελματισμό, την πλήρη ανακαίνιση του σπιτιού ή του επαγγελματικού σας χώρου αλλά και όλων των ειδών τις μεταλλικές κατασκευές, είτε αυτές είναι από σίδηρο, είτε από αλουμίνιο, είτε από ανοξείδωτα μέταλλα.