213 0067542 - 6939 872135    Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Κουφώματα αλουμινίου Πειραιάς

Η εταιρεία μας μετράει πολυάριθμες εγκαταστάσεις κουφωμάτων αλουμινίου καθώς και άλλων έργων, όπως κατασκευές και ανακαινίσεις στον Πειραιά.

Άλλωστε, η έδρα μας ήταν πάντα εδώ, αγαπάμε την γειτονιά μας και τον δήμο μας. Είναι ιδιαίτερη χαρά μας, όταν προσφέρουμε τις υπηρεσίες και τα προϊόντα μας σε συνδημότες πελάτες και βλέπουμε το χαμόγελο στο πρόσωπό τους μετά την ολοκλήρωση κάθε δουλειάς μας.
Ωστόσο, έχουμε χαρούμενους πελάτες και πέρα από την ευρύτερη περιοχή του Πειραιά. Προσφέρουμε τις άριστες υπηρεσίες και προϊόντα μας σε όλη την Αθήνα αλλά και εκτός Αττικής. Με ένα τηλεφώνημά σας μπορούμε – ακόμη και αυθημερόν κατά περίπτωση – να γνωριστούμε και να σας δώσουμε μια επαγγελματική λύση για την ανάγκη σας!

Δείτε ενδεικτικά κάποιες περιοχές που αναλαμβάνουμε έργα και παραγγελίες:

Πειραιάς και γύρω περιοχές, όπως η Δραπετσώνα, Κερατσίνι, Καμίνια, Νέο Φάληρο, Μοσχάτο κ.α..

Αθήνα – Αττική (ευρύτερη περιοχή)

Δυτικά προάστια : περιοχές όπως Ίλιον, Περιστέρι, Αιγάλεω, Κορυδαλλός, Νίκαια κ.α. Ανατολικά προάστια: περιοχές όπως Χολαργός, Αγία Παρασκευή, Γέρακας, Παλλήνη κ.α. Νότια προάστια: περιοχές όπως Νέα Σμύρνη, Άλιμος, Ελληνικό, Γλυφάδα, Βούλα κ.α. Βόρεια Προάστια: περιοχές όπως Χαλάνδρι, Μαρούσι, Κηφισία, Νέα Ερυθραία κ.α.

Διεύθυνση
Χρυσ. Σμύρνης 45, Τ.Κ. 18540, Καμίνια Πειραιάς
Follow us
Επικοινωνία
  • 213 0067542
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
Η εταιρεία

Η επιχείρηση KOUTSOS METAL, εδρεύει στα Καμίνια του Πειραιά, επί της οδού Χρυσ. Σμύρνης 45. Με πολύχρονη εμπειρία και ικανούς συνεργάτες, αναλαμβάνουμε με σοβαρότητα και επαγγελματισμό, την πλήρη ανακαίνιση του σπιτιού ή του επαγγελματικού σας χώρου αλλά και όλων των ειδών τις μεταλλικές κατασκευές, είτε αυτές είναι από σίδηρο, είτε από αλουμίνιο, είτε από ανοξείδωτα μέταλλα.