213 0067542 - 6939 872135    Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

About Us

Πολύχρονη Εμπειρία - Ικανοί Συνεργάτες
Ποιοι είμαστε

Η επιχείρηση KOUTSOS METAL, εδρεύει στα Καμίνια του Πειραιά, επί της οδού Χρυσ. Σμύρνης 45. Με πολύχρονη εμπειρία και ικανούς συνεργάτες,  αναλαμβάνουμε με σοβαρότητα και επαγγελματισμό, την πλήρη ανακαίνιση του σπιτιού ή του επαγγελματικού σας χώρου αλλά και όλων των ειδών τις μεταλλικές κατασκευές, είτε αυτές είναι από σίδηρο, είτε από αλουμίνιο, είτε από ανοξείδωτα μέταλλα.

about-us

Τους δύσκολους καιρούς που διανύουμε, η επιχείρησή μας καταφέρνει να μην θυσιάσει την ποιότητα στο βωμό της χαμηλότερης τιμής. Συνεπείς πάντα προς τους πελάτες μας, ψάξαμε και βρήκαμε εναλλακτικές λύσεις, έτσι ώστε, να διατηρήσουμε πάντα την υψηλή ποιότητα  των προϊόντων και των υπηρεσιών μας, σε συνδυασμό με ακόμα πιο προσιτές τιμές. Και πραγματικά τα καταφέραμε. Με  νέες εμπορικές συμφωνίες και συνεργασίες αλλά και με σωστή ενδοεταιρική διαχείριση, χωρίς να προβούμε σε αυξήσεις ΦΠΑ κτλ, η KOUTSOS METAL είναι σε θέση να σας προσφέρει προϊόντα και υπηρεσίες υψηλών προδιαγραφών, με το χαμηλότερο δυνατό κόστος.

Το πεδίο των δραστηριοτήτων μας, είναι ευρύ και περιλαμβάνει μεταξύ άλλων, εργασίες, όπως η κατασκευή και τοποθέτηση κουφωμάτων αλουμινίου, η ανακαίνιση και αναπαλαίωση παλαιών κατοικιών και επαγγελματικών χώρων, οι μονώσεις εσωτερικών και εξωτερικών χώρων, τα μερεμέτια και τις επιδιορθώσεις κάθε μεταλλικής επιφάνειας κτλ.

Πλέον των προαναφερόμενων, στην KOUTSOS METAL μπορείτε να βρείτε λύση στο πρόβλημα των αυθαιρέτων κατασκευών. Με τη συνεργασία υπεύθυνων πολιτικών μηχανικών και αρχιτεκτόνων, μπορούμε να αναλάβουμε την τακτοποίηση των πολεοδομικών σας εκκρεμοτήτων. Επίσης αναλαμβάνουμε την έκδοση πιστοποιητικών ενεργειακής απόδοσης καθώς και πάσης φύσεως μελέτες και κατασκευές.

about-us
KOUTSOS METAL
Μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας

Θα χαρούμε να μιλήσουμε μαζί σας και να μπορέσουμε να σας προσφέρουμε τις υπηρεσίες και τα προϊόντα μας. Μέχρι τότε, παραμένουμε στη διάθεσή σας, για οποιαδήποτε επιπλέον πληροφορία ή διευκρίνηση χρειαστείτε.

Με εκτίμηση,
Η ομάδα της Koutsos Metal

Διεύθυνση
Χρυσ. Σμύρνης 45, Τ.Κ. 18540, Καμίνια Πειραιάς
Follow us
Επικοινωνία
  • 213 0067542
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
Η εταιρεία

Η επιχείρηση KOUTSOS METAL, εδρεύει στα Καμίνια του Πειραιά, επί της οδού Χρυσ. Σμύρνης 45. Με πολύχρονη εμπειρία και ικανούς συνεργάτες, αναλαμβάνουμε με σοβαρότητα και επαγγελματισμό, την πλήρη ανακαίνιση του σπιτιού ή του επαγγελματικού σας χώρου αλλά και όλων των ειδών τις μεταλλικές κατασκευές, είτε αυτές είναι από σίδηρο, είτε από αλουμίνιο, είτε από ανοξείδωτα μέταλλα.