213 0067542 - 6939 872135    Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Ανακαίνιση σε γραφεία εταιρείας στη Δραπετσώνα

Ανακαίνιση των γραφείων εργοστασίου κατασκευής τουρμπίνων για πλοία στην Δραπετσώνα, μετά από δυο μήνες σκληρών εργασιών. Η ανακαίνιση ήταν ριζική, αφού ποτέ μέχρι τώρα, δεν είχαν γίνει εργασίες συντήρησης στους χώρους των γραφείων. Ωστόσο, το αποτέλεσμα δικαίωσε τον κόπο.

 1. Τσιμεντοκονία για ευθυγράμμιση του πατώματος και πλακόστρωση ολόκληρου του γραφείου με πάτωμα deck WPC.
 2. Αντικατάσταση παλαιών υδραυλικών εγκαταστάσεων στο μπάνιο και την κουζίνα.
 3. Τοποθέτηση ειδών υγιεινής, νεροχύτη καθώς και μπαταριών μπάνιου και κουζίνας.
 4. Αντικατάσταση παλαιών καλωδιώσεων και τοποθέτηση νέου ηλεκτρολογικού πίνακα και πριζοδιακοπτών (ρεύματος, τηλεφώνου, TV, ήχου κτλ) και προετοιμασία αναμονών.
 5. Τοποθέτηση κουφωμάτων αλουμινίου, σύγχρονης τεχνολογίας, με διπλούς υαλοπίνακες. Τα ανοιγόμενα κουφώματα διαθέτουν και ανάκληση.
 6. Σοφάτισμα και γενικός ελαιοχρωματισμός τοίχων και ταβανιών.
 7. Τοποθέτηση κλιματιστικών.
 8. Επένδυση ταβανιού με γυψοσανίδα και τοποθέτηση φωτιστικών σποτ.
 9. Επένδυση τοίχων κουζίνας και μπάνιου με κεραμικά πλακάκια.
 10. Τοποθέτηση ντουλαπιών και βιβλιοθήκης, στον χώρο της γραμματείας.
 11. Κατασκευή και τοποθέτηση συρόμενων Συστημάτων Αλουμινίου για απομόνωση των χώρων των γραφείων από το υπόλοιπο εργοστάσιο καθώς και διαχωριστικού συστήματος μεταξύ γραμματείας και του γραφείου του διευθυντή, επίσης με συρόμενα κουφώματα. Στην πόρτα δε του διευθυντή, τοποθετήθηκε μικρό διακοσμητικό φινιστρίνι.
 12. Κατασκευή ταμπέλας από Ανοξείδωτο Ατσάλι, με χαραγμένο το λογότυπο της εταιρείας στο laser.
Διεύθυνση
Χρυσ. Σμύρνης 45, Τ.Κ. 18540, Καμίνια Πειραιάς
Follow us
Επικοινωνία
 • 213 0067542
 • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
Η εταιρεία

Η επιχείρηση KOUTSOS METAL, εδρεύει στα Καμίνια του Πειραιά, επί της οδού Χρυσ. Σμύρνης 45. Με πολύχρονη εμπειρία και ικανούς συνεργάτες, αναλαμβάνουμε με σοβαρότητα και επαγγελματισμό, την πλήρη ανακαίνιση του σπιτιού ή του επαγγελματικού σας χώρου αλλά και όλων των ειδών τις μεταλλικές κατασκευές, είτε αυτές είναι από σίδηρο, είτε από αλουμίνιο, είτε από ανοξείδωτα μέταλλα.