213 0067542 - 6939 872135    Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Γραφεία εταιρείας στην Αγία Παρασκευή

Μεταλλικές κατασκευές σε κτήριο γραφείων. Οι κατασκευές περιλαμβάνουν διαχωριστικά γραφείων με μεταλλικό σκελετό σε industrial στυλ και υαλοπίνακες. Και τα δυο διαχωριστικά διαθέτουν ανοιγόμενη πόρτα, ενώ το ένα εξ' αυτών έχει επενδυθεί με ξύλινες βέργες. Επίσης, κατασκευάστηκε ραφιέρα με ξύλινα ράφια για την κουζίνα και διακοσμητική ραφιέρα για τον χώρο αναμονής.
Διεύθυνση
Χρυσ. Σμύρνης 45, Τ.Κ. 18540, Καμίνια Πειραιάς
Follow us
Επικοινωνία
  • 213 0067542
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
Η εταιρεία

Η επιχείρηση KOUTSOS METAL, εδρεύει στα Καμίνια του Πειραιά, επί της οδού Χρυσ. Σμύρνης 45. Με πολύχρονη εμπειρία και ικανούς συνεργάτες, αναλαμβάνουμε με σοβαρότητα και επαγγελματισμό, την πλήρη ανακαίνιση του σπιτιού ή του επαγγελματικού σας χώρου αλλά και όλων των ειδών τις μεταλλικές κατασκευές, είτε αυτές είναι από σίδηρο, είτε από αλουμίνιο, είτε από ανοξείδωτα μέταλλα.