213 0067542 - 6939 872135    Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Πότε είναι η καταλληλότερη εποχή για να μονώσω την ταράτσα μου;

Εν όψει του μάλλον υγρού χειμώνα που μας περιμένει, πολλοί ενδιαφέρεστε να μάθετε για μόνωση ταράτσας και βεράντας.
Εφόσον μας ρωτάτε, πολύ απλά θα σας πούμε να περιμένετε την Άνοιξη! Κι αυτό γιατί οι επιφάνειες στις οποίες θα εφαρμοστεί η μόνωση χρειάζεται να προετοιμαστούν κατάλληλα, ώστε να είναι καθαρές και απόλυτα στεγνές, ώστε να γίνει σωστή εφαρμογή των μονωτικών και στεγανωτικών υλικών. Πέραν αυτού, πρέπει να είναι εξασφαλισμένος ο καλός καιρός, ώστε να μην υπάρξουν αλλοιώσεις στην εφαρμογή από τις βροχές.

Ως εκ τούτου, η καλύτερη εποχή για να μονώσει κανείς την ταράτσα του είναι το τέλος της Άνοιξης και το καλοκαίρι και κατά προτίμηση στους μήνες Ιούνιο και Ιούλιο, οπότε δεν έχουμε βροχές ή δυνατούς ανέμους που μπορεί να δυσχεράνουν ή να εμποδίσουν τις εργασίες. Συν τοις άλλοις, η ζεστή ατμόσφαιρα θα διευκολύνει στο γρήγορο στέγνωμα των υλικών.

Ρώτα και μάθε για ότι σε ενδιαφέρει και πάρε προσφορά για την μόνωση της ταράτσας σου, με ένα απλό τηλεφώνημα στο 2130067542 ή στο 6939872135.

Διεύθυνση
Χρυσ. Σμύρνης 45, Τ.Κ. 18540, Καμίνια Πειραιάς
Follow us
Επικοινωνία
  • 213 0067542
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
Η εταιρεία

Η επιχείρηση KOUTSOS METAL, εδρεύει στα Καμίνια του Πειραιά, επί της οδού Χρυσ. Σμύρνης 45. Με πολύχρονη εμπειρία και ικανούς συνεργάτες, αναλαμβάνουμε με σοβαρότητα και επαγγελματισμό, την πλήρη ανακαίνιση του σπιτιού ή του επαγγελματικού σας χώρου αλλά και όλων των ειδών τις μεταλλικές κατασκευές, είτε αυτές είναι από σίδηρο, είτε από αλουμίνιο, είτε από ανοξείδωτα μέταλλα.