213 0067542 - 6939 872135    Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

3 ΣΟΒΑΡΟΙ λόγοι για να ανακαινίσεις το μπάνιο σου

Οι τοίχοι μαύρισαν. Τα πλακάκια ξεκόλλησαν. Τα είδη υγιεινής λέκιασαν κι έχασαν την λάμψη τους. Τότε μάλλον έφτασε η ώρα για να σκεφτείς πολύ σοβαρά να ανακαινίσεις το μπάνιο σου. Παρακάτω σου παρουσιάζουμε τους 3 σοβαρότερους λόγους, για τους οποίους επείγει η ανανέωση του μπάνιου:

1. Οι τοίχοι έχουν πιάσει μούχλα

Η υγρασία στους τοίχους και τα ταβάνια των σπιτιών είναι ένα πολύ συνηθισμένο φαινόμενο, ιδίως στις παλαιότερες κατασκευές. Είναι ο τρόπος του σπιτιού μας, για να μας πει ότι «ασθενεί» και χρειάζεται φροντίδα. Το πρόβλημα εκτός από αντιαισθητικό είναι κι επικίνδυνο για την υγεία μας, αφού η μούχλα είναι διάφοροι τύποι μικροσκοπικών μυκήτων οι οποίοι είναι επιζήμιοι για τον ανθρώπινο οργανισμό.

Στην Koutsos Metal έχουμε την τεχνογνωσία για να «γιατρέψουμε» το σπίτι σου από τα προβλήματα υγρασίας.

2. Υπάρχουν βλάβες και διαρροές στο υδραυλικό κι αποχετευτικό δίκτυο

Σε όλα τα οικήματα, αργά ή γρήγορα, παρουσιάζονται προβλήματα στα υδραυλικά και στις αποχετεύσεις. Μια βλάβη μπορεί να είναι μικρή κι ασήμαντη ή μπορεί να έχει μεγαλύτερη έκταση. Όπως και να έχει όμως, θα πρέπει να την λάβεις σοβαρά υπόψη σου και να πάρεις τα μέτρα σου άμεσα, πριν το πρόβλημα «θεριέψει» κι επεκταθεί και σε παρακείμενους χώρους ή οικήματα.

Οι συνεργάτες της Koutsos Metal γνωρίζουν πολύ καλά το αντικείμενό τους και έχουν πάντα την λύση για να αντιμετωπισθεί η δική σου περίπτωση.

3.Το οίκημα είναι για εκμετάλλευση και θες να το νοικιάσεις

Τελευταίος αλλά όχι λιγότερος σημαντικός λόγος για να προχωρήσεις στην ανακαίνιση του μπάνιου, είναι αν πρόκειται να πουλήσεις το οίκημα. Τόσο το μπάνιο όσο και η κουζίνα, είναι οι χώροι με την περισσότερη και συχνότερη χρήση κάθε μέρα κι οι αγαπημένοι κάθε νοικοκυράς. Άρα λοιπόν, ένας υποψήφιος αγοραστής, θα εκτιμήσει ιδιαίτερα ένα περιποιημένο μπάνιο, παρά έναν χώρο παραμελημένο και κατεστραμμένο.

Εμείς στην Koutsos Metal γνωρίζουμε τον τρόπο να ανανεώσουμε τον χώρο σου και να τον κάνουμε θελκτικότερο στα μάτια των δυνητικών αγοραστών.

Για αυτούς λοιπόν κι ακόμα περισσότερους λόγους, σε προ-σ-καλούμε να μη διστάσεις να απευθυνθείς σε εμάς για να σου δώσουμε τις λύσεις που αναζητάς. Μίλα σήμερα κιόλας μαζί μας. Κάλεσε στα 2130067542 και 6939872135 και κλείσε ραντεβού με τον τεχνικό μας.

Διεύθυνση
Χρυσ. Σμύρνης 45, Τ.Κ. 18540, Καμίνια Πειραιάς
Follow us
Επικοινωνία
  • 213 0067542
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
Η εταιρεία

Η επιχείρηση KOUTSOS METAL, εδρεύει στα Καμίνια του Πειραιά, επί της οδού Χρυσ. Σμύρνης 45. Με πολύχρονη εμπειρία και ικανούς συνεργάτες, αναλαμβάνουμε με σοβαρότητα και επαγγελματισμό, την πλήρη ανακαίνιση του σπιτιού ή του επαγγελματικού σας χώρου αλλά και όλων των ειδών τις μεταλλικές κατασκευές, είτε αυτές είναι από σίδηρο, είτε από αλουμίνιο, είτε από ανοξείδωτα μέταλλα.