Επιπλέον παρεχόμενες υπηρεσίες

Όπως είναι γνωστό πλέον, η διαδικασία ρύθμισης των αυθαιρέτων κτιρίων, γίνεται υποχρεωτικά και βάσει νόμου, μόνο από υπεύθυνο πολιτικό μηχανικό ή αρχιτέκτονα μηχανικό. Ως εκ τούτου, η Koutsos Metal, μέσω συνεργασίας που έχει συνάψει με Τεχνικό Γραφείο Πολιτικών Μηχανικών, αναλαμβάνει να διεκπαιρεώσει άμεσα και με τη δέουσα προσοχή, τη ρύθμιση όλων των αυθαίρετων κτιρίων και κατασκευών, που περιλαμβάνονται στο νέο νόμο περί ρύθμισης αυθαιρέτων. Αναλαμβάνουμε το σύνολο της διαδικασίας, σε όλη την Ελλάδα και καταθέτουμε το φάκελό, με την ελάχιστη δική σας οικονομική επιβάρυνση.

Επιπλέον, υπάρχει η δυνατότητα λεπτομερούς ελέγχου από επαγγελματία μηχανικό, της στατικής επάρκειας, για να είστε σίγουροι για την ασφάλεια του κτιρίου σας.

ΠΡΟΣΟΧΗ: Σας υπενθυμίζουμε ότι, ακόμη κι αν είστε βέβαιοι πως το ακίνητό σας είναι απολύτως νόμιμο, πρέπει υποχρεωτικά να συμβουλευτείτε τον Μηχανικό, για την αποφυγή προβλημάτων κατά τη μεταβίβαση του ακινήτου σας, μετά το πέρας της προθεσμίας του συγκεκριμένου νόμου.

Τέλος, η εταιρεία μας αναλαμβάνει την έκδοση πιστοποιητικών ενεργειακής απόδοσης μέσω του προγράμματος "ΕΞΟΙΚΟΝΟΜΗΣΗ ΚΑΤ' ΟΙΚΟΝ" καθώς και πάσης φύσεως μελέτες και κατασκευές.

 

Share

prosfores

ΤΑ ΝΕΑ ΜΑΣ

 • Σκάλες όλων των τύπων και σχεδίων

  08/03/2018

  Μικρή ή μεγάλη, στρογγυλή ή με πλατύσκαλο,εμείς μπορούμε να κατασκευάσουμε την σκάλα που χρειάζεσαι! 

  Επικοινωνία για κλείσιμο ραντεβού επιμέτρησης: Τ.213 0067542, Κ.693 9872135, Ε.This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

   
 • Σήτα PetScreen για τα κατοικίδια

  01/03/2018

  Σχισμένες σήτες λόγω των συμπαθών συγκατοίκων μας; Όχι πια!!!

  Για όλους εμάς που έχουμε την χαρά να ζούμε μαζί με ζωάκια, η τεχνολογία μας λύνει τα χέρια, με το νέο ειδικά κατασκευασμένο πανί, PetScreen.

  To PetScreen είναι ένας πρωτοποριακός τύπος πανιού σήτας, με πυκνή και συμπαγή πλέξη, κατασκευασμένο εξ' ολοκλήρου από fiberglass, υλικό που να είναι ανθεκτικό στις "επιθέσεις" κατοικιδίων.

  Το PetScreen εφαρμοζεται μόνο σε ανοιγόμενες, συρόμενες (επάλληλες ή χωνευτές) και σταθερές σήτες. Λόγω του πάχους του πανιού δεν μπορεί να τοποθετηθεί σε σίτα plisse ή σίτα κάθετης κίνησης.

  Για εξοχικές κατοικίες που υπάρχει έντονο το πρόβλημα των τρωκτικών, υπάρχει η λύση του μεταλλικού πανιού. Το μεταλλικό πανί έχει ακριβώς τις ίδιες εφαρμογές με το PetScreen.

  Μάθετε περισσότερα για τα αντικωνωπικά συστήματα με ένα απλό τηλεφώνημα: 2130067542 & 6931003468.

   
 • Μεταλλική κατασκευή διακοσμητικών παγόβουνων Snow Land 2014

  10/12/2014

  Μια νέα πόλη χτίστηκε στο Ολυμπιακό Στάδιο της Αθήνας! Μια μαγική, χιονισμένη πόλη γεμάτη παιχνίδια, τραγούδια, εκπλήξεις και ατέλειωτη διασκέδαση στον πάγο! Μην πάρεις λοιπόν τα βουνά! Έλα στη Snow Land, την πιο παγωμένη πόλη της Ελλάδας!
  Κι εννοείται βέβαια πως υπεύθυνη για τον τόσο πάγο, δεν είναι άλλη από την Koutsos Metal, που με τον τρόπο που μόνο εκείνη ξέρει, πάγωσε το τοπίο!
  Δείτε το βίντεο και φωτογραφικό υλικό της κατασκευής

  Read more...  

ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ

europa logo alumil logo
exalco logo compass logo
goldendoor logo kete logo