Κατασκευές αλουμινίου – σιδήρου – inox

Η Koutsos Metal εκτός από τις ανακαινίσεις, δραστηριοποιείται και στον χώρο των κατασκευών αλουμινίου & σιδήρου. Έχουμε πλούσια τεχνογνωσία και εμπειρία ενώ παράλληλα παρακολουθούμε και προσαρμοζόμαστε συνεχώς στα νέα κατασκευαστικά δεδομένα.

Δείχνουμε σεβασμό και ενδιαφέρον προς τις ανάγκες των πελατών μας και τους παρέχουμε ασφαλείς, έξυπνες και οικονομικές λύσεις σε κάθε μεταλλική κατασκευή που αφορά στην ασφάλεια, τη μόνωση, τη σκίαση αλλά και τη στεγάνωση του χώρου τους.

Συνεργαζόμαστε με τις μεγάλες εταιρείες κουφωμάτων αλουμινίου, EUROPA, EXALCO, ALUMIL, COMPASS και παρέχουμε πιστοποιήσεις για κάθε εργασία ενεργειακού κουφώματος που παραδίδουμε.
Πέρα από τα προηγούμενα, προσφέρουμε άμεση κι εύκολη επικοινωνία με τον τεχνικό σύμβουλο της επιχείρησής μας, όπως επίσης άρτια μελέτη και ολοκλήρωση των εργασιών και ανταγωνιστικές τιμές. Αυτοί, είναι κάποιοι μόνο από τους λόγους για τους οποίους μπορείτε να μας επιλέξετε με σιγουριά για την οποιαδήποτε μεγέθους κατασκευή αλουμινίου, Ιnox ή σιδηροκατασκευής.

 

Σκάλα ΙΝΟΧ

Αλεξίσφαιρα

Πέργκολα

prosfores

ΤΑ ΝΕΑ ΜΑΣ

 • Σκάλες όλων των τύπων και σχεδίων

  08/03/2018

  Μικρή ή μεγάλη, στρογγυλή ή με πλατύσκαλο,εμείς μπορούμε να κατασκευάσουμε την σκάλα που χρειάζεσαι! 

  Επικοινωνία για κλείσιμο ραντεβού επιμέτρησης: Τ.213 0067542, Κ.693 9872135, Ε.This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

   
 • Σήτα PetScreen για τα κατοικίδια

  01/03/2018

  Σχισμένες σήτες λόγω των συμπαθών συγκατοίκων μας; Όχι πια!!!

  Για όλους εμάς που έχουμε την χαρά να ζούμε μαζί με ζωάκια, η τεχνολογία μας λύνει τα χέρια, με το νέο ειδικά κατασκευασμένο πανί, PetScreen.

  To PetScreen είναι ένας πρωτοποριακός τύπος πανιού σήτας, με πυκνή και συμπαγή πλέξη, κατασκευασμένο εξ' ολοκλήρου από fiberglass, υλικό που να είναι ανθεκτικό στις "επιθέσεις" κατοικιδίων.

  Το PetScreen εφαρμοζεται μόνο σε ανοιγόμενες, συρόμενες (επάλληλες ή χωνευτές) και σταθερές σήτες. Λόγω του πάχους του πανιού δεν μπορεί να τοποθετηθεί σε σίτα plisse ή σίτα κάθετης κίνησης.

  Για εξοχικές κατοικίες που υπάρχει έντονο το πρόβλημα των τρωκτικών, υπάρχει η λύση του μεταλλικού πανιού. Το μεταλλικό πανί έχει ακριβώς τις ίδιες εφαρμογές με το PetScreen.

  Μάθετε περισσότερα για τα αντικωνωπικά συστήματα με ένα απλό τηλεφώνημα: 2130067542 & 6931003468.

   
 • Μεταλλική κατασκευή διακοσμητικών παγόβουνων Snow Land 2014

  10/12/2014

  Μια νέα πόλη χτίστηκε στο Ολυμπιακό Στάδιο της Αθήνας! Μια μαγική, χιονισμένη πόλη γεμάτη παιχνίδια, τραγούδια, εκπλήξεις και ατέλειωτη διασκέδαση στον πάγο! Μην πάρεις λοιπόν τα βουνά! Έλα στη Snow Land, την πιο παγωμένη πόλη της Ελλάδας!
  Κι εννοείται βέβαια πως υπεύθυνη για τον τόσο πάγο, δεν είναι άλλη από την Koutsos Metal, που με τον τρόπο που μόνο εκείνη ξέρει, πάγωσε το τοπίο!
  Δείτε το βίντεο και φωτογραφικό υλικό της κατασκευής

  Read more...  

ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ

europa logo alumil logo
exalco logo compass logo
goldendoor logo kete logo