213 0067542 - 6939 872135    Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Εξωτερικό κλιμακοστάσιο στην Παιανία

Εξωτερικό κλιμακοστάσιο στην Παιανία

Σκάλα εξωτερικού χώρου, ίσου τύπου, με σκαλοπάτι από μπακλαβαδωτή λαμαρίνα και προστατευτικά κιγκλιδώματα από σωλήνες σιδήρου βαρέος τύπου.

Λόγω του ότι η περιοχή στην οποία βρίσκεται συγκεκριμένη σκάλα βάλεται άσχημα από τις καιρικές συνθήκες, η κατασκευή έγινε εξ' ολοκλήρου από σίδηρο βαρέως τύπου. Η στήριξη της σκάλας έγινε με αντηρίδες και κοιλοδοκούς.

Διεύθυνση
Χρυσ. Σμύρνης 45, Τ.Κ. 18540, Καμίνια Πειραιάς
Follow us
Επικοινωνία
  • 213 0067542
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
Η εταιρεία

Η επιχείρηση KOUTSOS METAL, εδρεύει στα Καμίνια του Πειραιά, επί της οδού Χρυσ. Σμύρνης 45. Με πολύχρονη εμπειρία και ικανούς συνεργάτες, αναλαμβάνουμε με σοβαρότητα και επαγγελματισμό, την πλήρη ανακαίνιση του σπιτιού ή του επαγγελματικού σας χώρου αλλά και όλων των ειδών τις μεταλλικές κατασκευές, είτε αυτές είναι από σίδηρο, είτε από αλουμίνιο, είτε από ανοξείδωτα μέταλλα.