213 0067542 - 6939 872135    Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Ανακαίνιση προσόψεως παλαιάς μονοκατοικίας στον Πειραιά

Ολοκληρώθηκε η ανακαίνιση της πρόσοψης και της περίφραξης παλαιάς μονοκατοικίας στην Καστέλλα του Πειραιά. Το οίκημα χρονολογείται από 1923, οπότε, όπως είναι κατανοητό έχει υποστεί εξαιρετικά μεγάλες φθορές, λόγω του χρόνου, των σεισμών αλλά και της υγρασίας. Ιδίως οι εξωτερικές τοιχοποιίες, είχαν απολέσει σχεδόν ολοκληρωτικά τα επιχρίσματα (σοφάδες), με αποτέλεσμα να είναι πλέον εμφανής η λιθοδομή. Στην περίφραξη, τα μεταλλικά κάγγελα αν και είχε γίνει προσπάθεια συντήρησής τους στο παρελθόν, είχαν "φαγωθεί" σχεδόν ολοκληρωτικά από την σκουριά με αποτέλεσμα να μην προσφέρουν πλέον καμιά ασφάλεια.

Οι ιδιοκτήτες αποφάσισαν να προχωρήσουν σε ολοκληρωτική ανακατασκευή των εξωτερικών επιφανειών, μονώνοντας τους τοίχους, γκρεμίζοντας την παλαιά μάντρα και χτίζοντας νέα και τέλος επενδύοντας τους τοίχους με κεραμικό πλακάκι. Μάλιστα αποφάσισαν να δώσουν μια πιο σύγχρονη "νότα" στο ύφος των κιγκλιδωμάτων, της γκαραζόπορτας και της πόρτας, η οποία όμως δεν "χαλάει" το ύφος του σπιτιού.

Για τις μεταλλικές κατασκευές χρησιμοποιήθηκε στραντζαριστό γαλβανιζέ 100Χ20, ενώ τοποθετήθηκε μοτέρ για το άνοιγμα της γκαραζόπορτας. Στην πόρτα της εισόδου εγκαταστάθηκε ηλεκτρικό κυπρί.

Τέλος, αντικαταστάθηκε η παλαιά κεραμοσκεπή πάνω από την τζαμαρία, με νέα σκεπή από πάνελ αλουμινίου, για μεγαλύτερη θερμομόνωση.

Διεύθυνση
Χρυσ. Σμύρνης 45, Τ.Κ. 18540, Καμίνια Πειραιάς
Follow us
Επικοινωνία
  • 213 0067542
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
Η εταιρεία

Η επιχείρηση KOUTSOS METAL, εδρεύει στα Καμίνια του Πειραιά, επί της οδού Χρυσ. Σμύρνης 45. Με πολύχρονη εμπειρία και ικανούς συνεργάτες, αναλαμβάνουμε με σοβαρότητα και επαγγελματισμό, την πλήρη ανακαίνιση του σπιτιού ή του επαγγελματικού σας χώρου αλλά και όλων των ειδών τις μεταλλικές κατασκευές, είτε αυτές είναι από σίδηρο, είτε από αλουμίνιο, είτε από ανοξείδωτα μέταλλα.