213 0067542 - 6939 872135    Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Ανακαίνιση μονοκατοικίας 90 τ.μ. στην Π. Κοκκινιά

Εργασίες μερικής ανακαίνισης μονοκατοικίας, στην Π. Κοκκινιά. Πρόκειται για ένα υπερυψωμένο, ισόγειο διαμέρισμα τεσσάρων δωματίων, το οποίο βρίσκεται σε κτήριο περίπου 60 ετών. Λόγω της παλαιότητάς του, το οίκημα είχε σημαντικό πρόβλημα υγρασίας στον δυτικό του τοίχο. Κύριο μέλημα των ιδιοκτητών, ήταν να διορθωθεί το πρόβλημα αυτό και να αποφευχθούν πιθανές μελλοντικές υποτροπές. Η Koutsos Metal ανέλαβε και έφερε εις πέρας με επιτυχία το εγχείρημα.  Οι εργασίες που πραγματοποιήθηκαν στην κατοικία είναι οι ακόλουθες:

 1. Αποξήλωση των παλαιών σοβάδων, στην δυτική πλευρά του διαμερίσματος και τοποθέτηση νέου επιχρίσματος, με χρήση ρητινών και υλικών, ειδικών για τα προβλήματα υγρασίας.
 2. Αποξήλωση των παλαιών πλακιδίων στο πάτωμα της σαλοτραπεζαρίας και του ενός υπνοδωματίου και τοποθέτηση νέων.
 3. Ελαιοχρωματισμός όλων των τοίχων.
 4. Αποξήλωση παλαιάς μπανιέρας και δημιουργία χτιστής ντουζιέρας.
 5. Κατασκευή και τοποθέτηση καμπίνας ντουζιέρας, από σκελετό αλουμινίου, και συνθετικό τζάμι ασφαλείας (plexiglass).
 6. Κατασκευή και τοποθέτηση κουφωμάτων αλουμινίου σε λευκό χρώμα (διπλό τζάμι, κάθετη σίτα και ηλεκτρικό ρολό) στη σαλοτραπεζαρία και το ένα υπνοδωμάτιο.
 7. Κατασκευή και τοποθέτηση κατασκευής από αλουμίνιο και διπλά τζάμια, στην ανατολική πλευρά της κουζίνας (τζαμαρία με πόρτα και δίφυλλο επάλληλο παράθυρο με σίτα)
 8. Επιδιόρθωση παλαιών κουφωμάτων αλουμινίου, στο δεύτερο υπνοδωμάτιο.
 9. Χρωματισμός όλων των εσωτερικών κουφωμάτων και των ντουλαπών, με χρώμα νερού.
 10. Τοποθέτηση θωρακισμένης πόρτας, με 24 κλειδώματα και σχέδια από ανοξείδωτες βέργες.
 11. Δημιουργία μικρού φεγγίτη, με διαμαντέ τζάμια, πάνω από τη θωρακισμένη πόρτα.
 12. Επιδιόρθωση σωμάτων καλοριφέρ και χρωματισμός τους με οικολογικά χρώματα.
 13. Επένδυση με γυψοσανίδα του ενεργειακού τζακιού και χρωματισμός του.
 14. 14. Τοποθέτηση μαρμάρων στα εξωτερικά σκαλοπάτια
Διεύθυνση
Χρυσ. Σμύρνης 45, Τ.Κ. 18540, Καμίνια Πειραιάς
Follow us
Επικοινωνία
 • 213 0067542
 • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
Η εταιρεία

Η επιχείρηση KOUTSOS METAL, εδρεύει στα Καμίνια του Πειραιά, επί της οδού Χρυσ. Σμύρνης 45. Με πολύχρονη εμπειρία και ικανούς συνεργάτες, αναλαμβάνουμε με σοβαρότητα και επαγγελματισμό, την πλήρη ανακαίνιση του σπιτιού ή του επαγγελματικού σας χώρου αλλά και όλων των ειδών τις μεταλλικές κατασκευές, είτε αυτές είναι από σίδηρο, είτε από αλουμίνιο, είτε από ανοξείδωτα μέταλλα.