213 0067542 - 6939 872135    Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Ανακαίνιση διαμερίσματος στο Κερατσίνι

Εργασίες ολικής ανακαίνισης διαμερίσματος στο Κερατσίνι. Πρόκειται για τον 2ο όροφο διπλοκατοικίας, ο οποίος είχε παραμείνει ακατοίκητος για πολλά χρόνια, με αποτέλεσμα έχει υποστεί μεγάλη καταπόνηση. Η ανακαίνιση του διαμερίσματος κρίθηκε αναγκαία, προκειμένου να μπορέσουν οι ιδιοκτήτες, να κατοικήσουν το διαμέρισμα. Οι εργασίες που πραγματοποιήθηκαν είναι οι ακόλουθες:

  1. Αποξήλωση των παλαιών πλακιδίων στους τοίχους και του μωσαϊκού στο πάτωμα.
  2. Επιδιόρθωση και χρωματισμός όλων των τοίχων.
  3. Κατασκευή και τοποθέτηση κουφωμάτων αλουμινίου στο διαμέρισμα
  4. Κατασκευή και τοποθέτηση κουφωμάτων αλουμινίου και φεγγίτη στην ταράτσα
  5. Τοποθέτηση θωρακισμένης πόρτας
  6. Τοποθέτηση πλακιδίων στα πατώματα και τον τοίχο της κουζίνας.
  7. Πλήρης ανανέωση του μπάνιου. Τοποθετήθηκαν πολύ μοντέρνα πλακίδια και νέα είδη υγιεινή. Στην μια πλευρά του μπάνιου, τοποθετήθηκαν υαλότουβλα προκειμένου να μπαίνει περισσότερο φως.
Διεύθυνση
Χρυσ. Σμύρνης 45, Τ.Κ. 18540, Καμίνια Πειραιάς
Follow us
Επικοινωνία
  • 213 0067542
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
Η εταιρεία

Η επιχείρηση KOUTSOS METAL, εδρεύει στα Καμίνια του Πειραιά, επί της οδού Χρυσ. Σμύρνης 45. Με πολύχρονη εμπειρία και ικανούς συνεργάτες, αναλαμβάνουμε με σοβαρότητα και επαγγελματισμό, την πλήρη ανακαίνιση του σπιτιού ή του επαγγελματικού σας χώρου αλλά και όλων των ειδών τις μεταλλικές κατασκευές, είτε αυτές είναι από σίδηρο, είτε από αλουμίνιο, είτε από ανοξείδωτα μέταλλα.