213 0067542 - 6939 872135    Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Ανακαίνιση διαμερίσματος 35 τ.μ. στα Καμίνια του Πειραιά

Ολοκληρώθηκε η ολική ανακαίνιση, διαμερίσματος 35 τ.μ., στα Καμίνια του Πειραιά. Πρόκειται για ένα υπερυψωμένο, ισόγειο διαμέρισμα δύο δωματίων, το οποίο βρίσκεται σε πολυκατοικία παλαιότερη των 40 ετών. Αν και στο σύνολό της, η πολυκατοικία έχει ανακαινιστεί πρόσφατα, το εν λόγω διαμέρισμα παρέμεινε στην αρχική του κατάσταση, έχοντας πολλές κι ουσιαστικές φθορές. Η ανακαίνιση του διαμερίσματος κρίθηκε παραπάνω από απαραίτητη, προκειμένου οι ιδιοκτήτες, να μπορέσουν να εκμεταλλευτούν την περιουσία τους. Οι εργασίες που πραγματοποιήθηκαν είναι οι ακόλουθες:

 1. Αποξήλωση όλων των παλαιών υδραυλικών και ηλεκτρικών εγκαταστάσεων και τοποθέτηση νέων. Επίσης, τοποθετήθηκε νέος ηλεκτρικός πίνακας, σύγχρονων προδιαγραφών.
 2. Αποξήλωση των παλαιών πλακιδίων στους τοίχους και του μωσαϊκού στο πάτωμα.
 3. Επιδιόρθωση, μόνωση και χρωματισμός όλων των τοίχων.
 4. Κατασκευή και τοποθέτηση μπαλκονόπορτας και παραθύρου από ψυχρό αλουμίνιο (διπλό τζάμι, σίτα και πατζούρι)
 5. Κατασκευή και τοποθέτηση ντουλάπας ιματισμού στο υπνοδωμάτιο.
 6. Κατασκευή και τοποθέτηση ντουλαπιών κουζίνας.
 7. Τοποθέτηση εσωτερικών πορτών, από λευκή λάκα.
 8. Τοποθέτηση θωρακισμένης πόρτας, σε ειδική διάσταση.
 9. Τοποθέτηση πλακιδίων στα πατώματα και τον τοίχο της κουζίνας.
 10. Πλήρης ανανέωση του μπάνιου. Τοποθετήθηκαν πολύ μοντέρνα πλακίδια και νέα είδη υγιεινής, ενώ η ντουζιέρα, λόγω έλλειψης χώρου, έγινε χτιστή, με μάρμαρο. Επίσης, τοποθετήθηκε νέος καθρέφτης με ραφάκι και ηλεκτρικός θερμοσίφωνας.
Διεύθυνση
Χρυσ. Σμύρνης 45, Τ.Κ. 18540, Καμίνια Πειραιάς
Follow us
Επικοινωνία
 • 213 0067542
 • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
Η εταιρεία

Η επιχείρηση KOUTSOS METAL, εδρεύει στα Καμίνια του Πειραιά, επί της οδού Χρυσ. Σμύρνης 45. Με πολύχρονη εμπειρία και ικανούς συνεργάτες, αναλαμβάνουμε με σοβαρότητα και επαγγελματισμό, την πλήρη ανακαίνιση του σπιτιού ή του επαγγελματικού σας χώρου αλλά και όλων των ειδών τις μεταλλικές κατασκευές, είτε αυτές είναι από σίδηρο, είτε από αλουμίνιο, είτε από ανοξείδωτα μέταλλα.