213 0067542 - 6939 872135    Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Ενεργειακή αναβάθμιση με την αντικατάσταση κουφωμάτων

Σκέφτεσαι να ανανεώσεις το σπίτι σου;

Βάλε στο πρόγραμμα την αντικατάσταση των κουφωμάτων σου και βγες κερδισμένος!

Τα κουφώματα αλουμινίου σύγχρονης τεχνολογίας, είναι η καλύτερη επένδυση που μπορείς να κάνεις για το σπίτι σου και την οικογένειά σου. Συμβάλουν στην εξοικονόμηση ενέργειας και χρήματος και δημιουργούν άριστο κλίμα διαβίωσης για σένα και τους αγαπημένους σου. Με τα θερμομονωτικά κουφώματα πετυχαίνεις αισθητά μικρότερη κατανάλωση ρεύματος ή/και καυσίμων υλών (πετρέλαιο, πέλετ κτλ), αφού συμβάλουν στην διατήρηση σταθερής θερμοκρασίας μέσα στο σπίτι, κρατώντας τη ζέστη ή το κρύο αντίστοιχα, απ’ έξω.

Μάθε τώρα για τα τεράστια οφέλη που σου προσφέρουν τα ενεργειακά κουφώματα και λάβε την προσφορά σου, κλείνοντας ένα ραντεβού με τον τεχνικό μας.

Μίλα μαζί μας τώρα και λάβε την προσφορά σου: 2130067542 & 6939872135.

Διεύθυνση
Χρυσ. Σμύρνης 45, Τ.Κ. 18540, Καμίνια Πειραιάς
Follow us
Επικοινωνία
  • 213 0067542
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
Η εταιρεία

Η επιχείρηση KOUTSOS METAL, εδρεύει στα Καμίνια του Πειραιά, επί της οδού Χρυσ. Σμύρνης 45. Με πολύχρονη εμπειρία και ικανούς συνεργάτες, αναλαμβάνουμε με σοβαρότητα και επαγγελματισμό, την πλήρη ανακαίνιση του σπιτιού ή του επαγγελματικού σας χώρου αλλά και όλων των ειδών τις μεταλλικές κατασκευές, είτε αυτές είναι από σίδηρο, είτε από αλουμίνιο, είτε από ανοξείδωτα μέταλλα.