213 0067542 - 6939 872135    Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Πως μπορώ να βελτιώσω άμεσα την ενεργειακή απόδοση του χώρου μου;

Αυτό είναι ένα ερώτημα, το οποίο απασχολεί όλο και περισσότερο τους ιδιοκτήτες ακινήτων. Γιατί κακά τα ψέματα, χρειάζεται κάτι παραπάνω από το να σβήνεις τα φώτα του δωματίου, κάθε φορά που απομακρύνεσαι από αυτό. Με την αναβάθμιση, βλέπεις τους λογαριασμούς του ηλεκτρικού να μειώνονται όλο και περισσότερο. Οι ενεργειακά αναβαθμισμένοι χώροι προσφέρουν όχι μόνο μείωση των μηνιαίων εξόδων του αλλά και ένα καταλληλότερο περιβάλλον διαβίωσης.

Παρακάτω λοιπόν, θα βρεις μερικούς έξυπνους τρόπους για να βελτιώσεις ενεργειακά το ακίνητό σου και να δεις τη ζωή σου να αλλάζει σε πολλά επίπεδα:

  1. Αντικατάστησε τα παλιά σου κουφώματα, με νέα θερμοδιακοπτόμενης τεχνολογίας. Τα παλαιά κουφώματα, είτε είναι αλουμινίου είτε ξύλινα, έχουν μεγάλες απώλειες και περιμετρικά αλλά από τα τζάμια. Αλλάζοντας λοιπόν τα πορτοπαράθυρά σου με thermo κουφώματα εξοικονομείς ενέργεια χειμώνα-καλοκαίρι (το οποίο μεταφράζεται σε χρήματα) και παράλληλα διατηρείς ιδανική θερμοκρασία στον χώρο σου. Με την τοποθέτηση θερμοδιακοπής στα κουφώματα κερδίζεις μέχρι και 45% εξοικονόμηση ενέργειας!
  2. Τοποθέτησε προγραμματιζόμενο θερμοστάτη σε κάθε δωμάτιο και ρύθμισε τη θερμοκρασία των σωμάτων ανάλογα της χρήσης τους. Δεν έχει νόημα να καίει το καλοριφέρ όταν εσύ λείπεις από το σπίτι αλλά ούτε και να λειτουργούν σώματα σε χώρους τους οποίους δεν χρησιμοποιείς, παρά σε συγκεκριμένες ώρες (πχ υπνοδωμάτιο). Θα δεις το κόστος κατανάλωσης ενέργειας να μειώνεται αισθητά και άμεσα.
  3.  Μην αφήνεις τα φίλτρα του κλιματιστικού σου να βρωμίζουν. Καθάριζέ τα τουλάχιστον μια φορά το μήνα, ιδίως τους μήνες που κάνεις εντονότερη χρήση. Πέραν του ότι συντηρείς το κλιματιστικό σου έτσι, το βοηθάς να λειτουργεί πιο ομαλά, καταναλώνοντας λιγότερη ενέργεια.
  4. Μπες στη διαδικασία σιγά-σιγά, να αλλάξεις όλες τις ενεργοβόρες ηλεκτρικές συσκευές. Ναι μεν το κόστος είναι αυξημένο, ωστόσο είναι μια επένδυση που αξίζει να την μελετήσεις, αφού οι προηγμένης τεχνολογίας ηλεκτρικές συσκευές και λιγότερο ρεύμα ή/και νερό καταναλώνουν αλλά είναι πιο φιλικές προς τον χρήστη, προσφέροντας πολλές νέες δυνατότητες.

Εμείς στην Koutsos Metal, είμαστε πάντα στη διάθεσή σου για να σε συμβουλέψουμε και να σου δώσουμε λύσεις που θα βελτιώσουν τη ζωή σου και θα "σώσουν" την τσέπη σου!

Μίλα μαζί μας τώρα: 2130067542 & 6939872135.

Διεύθυνση
Χρυσ. Σμύρνης 45, Τ.Κ. 18540, Καμίνια Πειραιάς
Follow us
Επικοινωνία
  • 213 0067542
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
Η εταιρεία

Η επιχείρηση KOUTSOS METAL, εδρεύει στα Καμίνια του Πειραιά, επί της οδού Χρυσ. Σμύρνης 45. Με πολύχρονη εμπειρία και ικανούς συνεργάτες, αναλαμβάνουμε με σοβαρότητα και επαγγελματισμό, την πλήρη ανακαίνιση του σπιτιού ή του επαγγελματικού σας χώρου αλλά και όλων των ειδών τις μεταλλικές κατασκευές, είτε αυτές είναι από σίδηρο, είτε από αλουμίνιο, είτε από ανοξείδωτα μέταλλα.