213 0067542 - 6939 872135    Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Ανακαίνιση κουζίνας

 

Η κουζίνα αποτελεί ίσως το βασικότερο δωμάτιο όλου του σπιτιού. Είναι ο χώρος που μαζεύεται καθημερινά όλη η οικογένεια και οποιαδήποτε διαφοροποίηση της επηρεάζει άμεσα την διαβίωση των μελών της. Ως εκ τούτου, για να έχουμε μια κουζίνα όχι μόνο όμορφη στο μάτι αλλά και λειτουργική και άνετη, με αποθηκευτικούς χώρους οι οποίοι θα καλύπτουν απόλυτα τις ανάγκες μας, πρέπει να σχεδιάσουμε την ανακαίνισή της προσεκτικά, λαμβάνοντας υπόψη μας όλους τους επιμέρους παράγοντες.

Καταρχήν, η σημαντικότερη απόφαση που πρέπει να λάβουμε είναι εάν θα προχωρήσουμε σε μερική ή ολική ανακαίνιση. Στο επόμενο στάδιο πρέπει να ορίσουμε τον προϋπολογισμό για την πραγματοποίηση των εργασιών, υπολογίζοντας πάντα ένα ποσό ασφαλείας, ύψους 15-20% πλέον του αρχικού ποσού, έτσι ώστε να είμαστε σίγουροι ότι δεν θα έχουμε δυσάρεστες εκπλήξεις στη συνέχεια.

Αφού ληφθούν αυτές οι δυο σημαντικές αποφάσεις, είναι η ώρα του σχεδιασμού της ανακαίνισης. Τα τρία βασικά στοιχεία γύρω από τα οποία περιστρέφεται η ανακαίνισή μας είναι: α) το μαγείρεμα, β) ο καθαρισμός και γ) η αποθήκευση. Συνεπώς, θα πρέπει ο σχεδιασμός μας να δίνει ιδανικές λύσεις για αυτές τις τρεις ανάγκες. Συμπληρωματικές χρήσεις του χώρου της κουζίνας, όπως η μελέτη των παιδιών, δουλειά γραφείου, χειροτεχνίες (ράψιμο, πλέξιμο κτλ), θα πρέπει να ληφθούν επίσης υπόψη, όταν κάνουμε το πλάνο της ανακαίνισης. Ο σωστός αερισμός, ο επαρκής φωτισμός, τα εργονομικά ντουλάπια και ράφια, είναι τα "εργαλεία" που θα μας "λύσουν τα χέρια".

Με την ανακαίνιση της κουζίνας μας επιτυγχάνουμε όχι μόνο την ψυχική μας ανάταση, αφού αποκτάμε ένα νέο και καθαρό χώρο αλλά εξυπηρετούμε τις καθημερινές μας ανάγκες, με άνεση και λειτουργικότητα. Η ανακαίνιση της κουζίνας είναι επένδυση στο μέλλον του σπιτιού και της οικογένειάς μας!

 Μάθε περισσότερα στα: 6931003468, 2130067542 & Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Διεύθυνση
Χρυσ. Σμύρνης 45, Τ.Κ. 18540, Καμίνια Πειραιάς
Follow us
Επικοινωνία
  • 213 0067542
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
Η εταιρεία

Η επιχείρηση KOUTSOS METAL, εδρεύει στα Καμίνια του Πειραιά, επί της οδού Χρυσ. Σμύρνης 45. Με πολύχρονη εμπειρία και ικανούς συνεργάτες, αναλαμβάνουμε με σοβαρότητα και επαγγελματισμό, την πλήρη ανακαίνιση του σπιτιού ή του επαγγελματικού σας χώρου αλλά και όλων των ειδών τις μεταλλικές κατασκευές, είτε αυτές είναι από σίδηρο, είτε από αλουμίνιο, είτε από ανοξείδωτα μέταλλα.