213 0067542 - 6939 872135    Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Συνθετικά Κουφώματα Salamander

 

ΠΟΙΟΤΗΤΑ, ΘΕΡΜΟΗΧΟΜΟΝΩΣΗ & ΑΙΣΘΗΤΙΚΗ ΣΕ ΕΝΑ ΚΟΥΦΩΜΑ

Ικανοποίησε τις απαιτήσεις σου για θέρμο-ηχομόνωση στο σπίτι σου, με τα συνθετικά κουφώματα Salamander. H υψηλή Γερμανική ποιότητα των πρώτων υλών, των εξαρτημάτων και της κατασκευής των κουφωμάτων Salamander, διασφαλίζονται μέσα από συνεχείς ελέγχους και πιστοποιήσεις και είναι ένας από τους βασικούς λόγους για τον οποίο βρίσκονται στην πρώτη γραμμή της προτίμησης των Ευρωπαίων.

Τα συνθετικά κουφώματα Salamander διαθέτουν πλεονεκτήματα μοναδικά, που τα καθιστούν φιλικά προς τον άνθρωπο αλλά και προς το περιβάλλον. Έχουν μεγάλη αντοχή στις αντίξοες καιρικές συνθήκες (IFT Rosenheim) και πολύ καλή ενεργειακή απόδοση. Πλέον αυτού, τα Salamander κατασκευάζονται σε μια μεγάλη παλέτα χρωμάτων και υφών (έγχρωμα, απομίμηση ξύλου, μεταλιζέ κτλ), ενώ το εκτυφλωτικά λευκό της σειράς ξεχωρίζει. Σε επίπεδο ασφαλείας, οι επώνυμοι περιμετρικοί μηχανισμοί κι ο ενισχυμένος ατσάλινος σκελετός, ανεβάζει τα κουφώματα στην δεύτερη βαθμίδα κατά της διάρρηξης, προσφέροντας σου την ασφάλεια που ζητάς από τις πόρτες και τα παράθυρά σου.

Με τα συνθετικά κουφώματα Salamander εξασφαλίζεις άνεση, προστασία και οικονομία για το σπίτι σου. Κι όλα αυτά σε τιμή που δεν θα πιστεύεις!

Μάθε περισσότερα κλείνοντας ένα δωρεάν ραντεβού με τον τεχνικό μας στα τηλέφωνα 213 003468 & 6939 872135 ή στο e-mail Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Διεύθυνση
Χρυσ. Σμύρνης 45, Τ.Κ. 18540, Καμίνια Πειραιάς
Follow us
Επικοινωνία
  • 213 0067542
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
Η εταιρεία

Η επιχείρηση KOUTSOS METAL, εδρεύει στα Καμίνια του Πειραιά, επί της οδού Χρυσ. Σμύρνης 45. Με πολύχρονη εμπειρία και ικανούς συνεργάτες, αναλαμβάνουμε με σοβαρότητα και επαγγελματισμό, την πλήρη ανακαίνιση του σπιτιού ή του επαγγελματικού σας χώρου αλλά και όλων των ειδών τις μεταλλικές κατασκευές, είτε αυτές είναι από σίδηρο, είτε από αλουμίνιο, είτε από ανοξείδωτα μέταλλα.