213 0067542 - 6939 872135    Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Τι είναι καλύτερο; Το ρολό ή το παντζούρι;

Επί της ουσίας, δεν υπάρχει σωστή ή λάθος απάντηση στην συγκεκριμένη ερώτηση. Η επιλογή μας εξαρτάται από παράγοντες όπως το στυλ του σπιτιού που θα τοποθετηθούν, την περιοχή και τις ιδιαιτερότητές της, τον τύπο του κουφώματος κτλ. Σε γενικές γραμμές το ρολό τείνει να κερδίσει έδαφος, τόσο λόγω του χαμηλότερου κόστους του, όσο και για την εξοικονόμηση χώρου που προσφέρει. Ωστόσο, υπάρχουν φορές που το ίδιο το κούφωμα δεν επιτρέπει την χρήση ρολού (πχ. χωνευτά κουφώματα) ή που ο Δήμος στον οποίο ανήκει το οίκημα επιβάλει τα παντζούρια (πχ σε παραδοσιακές περιοχές στις οποίες η διατήρηση του ύφους τους είναι επιβεβλημένη). Όπως και να έχει όμως, καλό είναι πριν ακόμα καταλήξουμε σε απόφαση, να συμβουλευτούμε έναν επαγγελματία, ο οποίος θα μας προτείνει την λύση που ταιριάζει ακριβώς στις ανάγκες του χώρου μας.


 

Στην KOUTSOS METAL γνωρίζουμε πολύ καλά το κούφωμα και τις ιδιαιτερότητές του. Γνώρισέ μας: 2130067542 & 6939872135

Διεύθυνση
Χρυσ. Σμύρνης 45, Τ.Κ. 18540, Καμίνια Πειραιάς
Follow us
Επικοινωνία
  • 213 0067542
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
Η εταιρεία

Η επιχείρηση KOUTSOS METAL, εδρεύει στα Καμίνια του Πειραιά, επί της οδού Χρυσ. Σμύρνης 45. Με πολύχρονη εμπειρία και ικανούς συνεργάτες, αναλαμβάνουμε με σοβαρότητα και επαγγελματισμό, την πλήρη ανακαίνιση του σπιτιού ή του επαγγελματικού σας χώρου αλλά και όλων των ειδών τις μεταλλικές κατασκευές, είτε αυτές είναι από σίδηρο, είτε από αλουμίνιο, είτε από ανοξείδωτα μέταλλα.