213 0067542 - 6939 872135    Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Ανακαίνιση μπάνιου

Η ανακαίνιση μπάνιου αποτελεί μια από τις πιο συνηθισμένες εργασίες ανακαίνισης μιας κατοικίας, ιδίως όταν αυτή είναι παλαιά κι έχει σοβαρά δομικά προβλήματα, όπως το χαμηλό ύψος, ο περιορισμένος χώρος κτλ. Η ολοκληρωμένη και εκ βαθέων ανακαίνιση βοηθά να ξεπεραστούν αυτά τα προβλήματα, είτε με την επέκταση των τετραγωνικών μέσω της κατεδάφισης τοίχων, είτε με την αγορά και τοποθέτηση, νέων επίπλων και ειδών υγιεινής, μικρότερων σε διαστάσεις, έτσι ώστε να εξοικονομηθεί χώρος.

Ωστόσο, τις περισσότερες φορές, η ανακαίνιση μπάνιου είναι μια ανάγκη η οποία προέρχεται από διάφορα λειτουργικά προβλήματα του υφιστάμενου χώρου. Παλαιές και φθαρμένες σωληνώσεις, καταστρεμμένα είδη υγιεινής, σπασμένα πλακάκια, υγρασία και μούχλα και λοιπά θέματα κάνουν την χρήση του μπάνιου δύσκολη και δυσχεραίνουν την ζωή μας. Έτσι λοιπόν, η ανακαίνιση του μπάνιου είναι επιτακτική ανάγκη για κάθε σπίτι.

Υπάρχουν όμως φορές που η ανακαίνιση στο μπάνιο μας, προκύπτει όχι από ανάγκη για επιδιόρθωση προβλημάτων αλλά από ανάγκη ανανέωσης και δημιουργίας.

Όποιος όμως κι αν είναι ο λόγος που μας οδηγεί στο να ξηλώσουμε το παλαιό μας μπάνιο και να φτιάξουμε ένα καινούργιο, υπάρχει μια σειρά εργασιών που πρέπει να γίνουν, ανάλογα με την έκταση της ανακαίνισης αλλά και τον προϋπολογισμό που διαθέτουμε. Συνοπτικά, οι εργασίες που απαιτούνται για την πλήρη ανακαίνιση του λουτρού μας είναι:

 • Κατεδάφιση τοίχων και δημιουργία νέων για επέκταση των τετραγωνικών,
 • Αντικατάσταση υδραυλικού και αποχετευτικού δικτύου,
 • Αντικατάσταση ηλεκτρικών εγκαταστάσεων,
 • Αντικατάσταση ειδών υγιεινής και μπαταριών,
 • Αντικατάσταση επίπλων, καθρεφτών και φωτιστικών σωμάτων,
 • Αντικατάσταση θερμοσίφωνα και θερμαντικών σωμάτων,
 • Ελαιοχρωματισμός κι αντικατάσταση πλακιδίων σε πάτωμα και τοίχους,
 • Αντικατάσταση κουφωμάτων (παράθυρο και πόρτα) και
 • Τοποθέτηση συστήματος εξαερισμού.

Ανεξάρτητα από το ποιες εργασίες θα αποφασίσουμε τελικά να κάνουμε, ένας από τους πιο σημαντικούς παράγοντες για άψογο αποτέλεσμα στην ανακαίνισή μας, είναι το συνεργείο που θα επιλέξουμε για τις εργασίες αυτές. Οι μάστορες θα πρέπει να είναι έμπειροι, με τεχνογνωσία και πείρα, έτσι ώστε να γλιτώσουμε από περιττές δουλειές και χάσιμο χρόνου και κόστη που μπορεί να προκύψουν από αυτές.


Στην KOUTSOS METAL θα βρείτε αυτό ακριβώς που χρειάζεστε μιας και η πολύχρονη εμπειρία μας στον χώρο των ανακαινίσεων και κατασκευών, μας έχουν καταστήσει σοβαρούς και υπεύθυνους επαγγελματίες. Γνωρίστε μας: 213 0067542 & 6939872135

Διεύθυνση
Χρυσ. Σμύρνης 45, Τ.Κ. 18540, Καμίνια Πειραιάς
Follow us
Επικοινωνία
 • 213 0067542
 • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
Η εταιρεία

Η επιχείρηση KOUTSOS METAL, εδρεύει στα Καμίνια του Πειραιά, επί της οδού Χρυσ. Σμύρνης 45. Με πολύχρονη εμπειρία και ικανούς συνεργάτες, αναλαμβάνουμε με σοβαρότητα και επαγγελματισμό, την πλήρη ανακαίνιση του σπιτιού ή του επαγγελματικού σας χώρου αλλά και όλων των ειδών τις μεταλλικές κατασκευές, είτε αυτές είναι από σίδηρο, είτε από αλουμίνιο, είτε από ανοξείδωτα μέταλλα.