213 0067542 - 6939 872135    Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Ανακαίνιση κατοικίας κι επαγγελματικού χώρου

Σήμερα, η ανακαίνιση ή ανακατασκευή ενός υφιστάμενου σπιτιού ή επαγγελματικού χώρου, μπορεί να είναι ιδανική λύση καθώς είναι γεγονός ότι η αγορά ενός ακινήτου έχει γίνει πλέον αρκετά δύσκολη για πολλούς.

Η KOUTSOS METAL δραστηριοποιείται στο χώρο των κατασκευών από το 1992. Καθώς άλλαζαν οι ανάγκες του σύγχρονου Έλληνα έτσι και τα προϊόντα και οι υπηρεσίες μας προσαρμόστηκαν σε αυτές. Καταφέραμε να καταστήσουμε την επιχείρηση μας δυνατή και ανταγωνιστική στις ανακαινίσεις και όχι μόνο. Αναπτύξαμε και παρέχουμε στους πελάτες μια ολοκληρωμένη γκάμα σε προϊόντα και υπηρεσίες ανακαίνισης, σε συνδυασμό με την εξειδικευμένη εμπειρία και την τεχνογνωσία μας στα  υλικά και σύγχρονες τεχνικές ανακαίνισης αλλά και των κατασκευών αλουμινίου-σιδήρου. 

Σήμερα, ακόμη και μέσα από το Internet, μπορεί κάποιος να βρει αρκετούς μαστόρους για ανακαίνιση, δύσκολα όμως θα βρει καλούς επισκευαστές. Στην KOUTSOS METAL επισκευάζουμε, ανανεώνουμε και ξανανιώνουμε το σπίτι ή τον επαγγελματικό σας χώρο. Παρέχουμε ολοκληρωμένη λύση και η ομάδα μας θα κάνει κάθε εργασία και επισκευή που είναι απαραίτητη για την ανακαίνιση σας ώστε να έχετε ένα άψογο αποτέλεσμα.

Αφού έχετε αποφασίσει για την ανακαίνιση του χώρου σας, μην διστάσετε να συμβουλευτείτε τον τεχνικό σύμβουλο της εταιρείας μας. Με τις γνώσεις και τις προτάσεις του, θα σας βοηθήσει να αποφασίσετε την έκταση της ανακαίνισης αλλά και το στυλ που θα ακολουθήσετε.
Η KOUTSOS METAL ανακαινίζει τον χώρο σας με φροντίδα, μεράκι και πάντα σε ανταγωνιστικές τιμές.

Διεύθυνση
Χρυσ. Σμύρνης 45, Τ.Κ. 18540, Καμίνια Πειραιάς
Follow us
Επικοινωνία
  • 213 0067542
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
Η εταιρεία

Η επιχείρηση KOUTSOS METAL, εδρεύει στα Καμίνια του Πειραιά, επί της οδού Χρυσ. Σμύρνης 45. Με πολύχρονη εμπειρία και ικανούς συνεργάτες, αναλαμβάνουμε με σοβαρότητα και επαγγελματισμό, την πλήρη ανακαίνιση του σπιτιού ή του επαγγελματικού σας χώρου αλλά και όλων των ειδών τις μεταλλικές κατασκευές, είτε αυτές είναι από σίδηρο, είτε από αλουμίνιο, είτε από ανοξείδωτα μέταλλα.