Ανακαινίσεις

ανακαινίση Σήμερα, η ανακαίνιση ή ανακατασκευή ενός υφιστάμενου σπιτιού ή επαγγελματικού χώρου, μπορεί να είναι ιδανική λύση καθώς είναι γεγονός ότι η αγορά ενός ακινήτου έχει γίνει πλέον αρκετά δύσκολη για πολλούς.

Η Koutsos Metal δραστηριοποιείται στο χώρο των κατασκευών από το 1992. Καθώς άλλαζαν οι ανάγκες του σύγχρονου Έλληνα έτσι και τα προϊόντα και οι υπηρεσίες μας προσαρμόστηκαν σε αυτές. Καταφέραμε να καταστήσουμε την επιχείρηση μας δυνατή και ανταγωνιστική στις ανακαινίσεις και όχι μόνο. Αναπτύξαμε και παρέχουμε στους πελάτες μια ολοκληρωμένη γκάμα σε προϊόντα και υπηρεσίες ανακαίνισης σε συνδυασμό με την εξειδικευμένη εμπειρία και την τεχνογνωσία μας στα  υλικά και σύγχρονες τεχνικές ανακαίνισης αλλά και μεταλλικών κατασκευών.

Παρόλο που σήμερα ακόμη και μέσα από το Internet μπορεί κάποιος να βρει αρκετούς μαστόρους για ανακαίνιση, δύσκολα όμως θα βρει καλούς επισκευαστές. Εμείς επισκευάζουμε, ανανεώνουμε και ξανανιώνουμε το σπίτι ή τον επαγγελματικό σας χώρο. Παρέχουμε ολοκληρωμένη λύση και η ομάδα μας θα κάνει κάθε εργασία και επισκευή που είναι απαραίτητη για την ανακαίνιση σας ώστε να έχετε ένα άψογο αποτέλεσμα.

Αφού έχετε αποφασίσει για την ανακαίνιση του χώρου σας, επωφεληθείτε και συμβουλευτείτε τον τεχνικό σύμβουλο της εταιρείας μας. Με τις γνώσεις και τις προτάσεις του, θα σας βοηθήσει να αποφασίσετε την έκταση της ανακαίνισης αλλά και το στυλ που θα ακολουθήσετε.

Η Koutsos Metal ανακαινίζει τον χώρο σας με φροντίδα, μεράκι και πάντα σε ανταγωνιστικές τιμές.

 

 

prosfores

ΤΑ ΝΕΑ ΜΑΣ

 • Σκάλες όλων των τύπων και σχεδίων

  08/03/2018

  Μικρή ή μεγάλη, στρογγυλή ή με πλατύσκαλο,εμείς μπορούμε να κατασκευάσουμε την σκάλα που χρειάζεσαι! 

  Επικοινωνία για κλείσιμο ραντεβού επιμέτρησης: Τ.213 0067542, Κ.693 9872135, Ε.This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

   
 • Σήτα PetScreen για τα κατοικίδια

  01/03/2018

  Σχισμένες σήτες λόγω των συμπαθών συγκατοίκων μας; Όχι πια!!!

  Για όλους εμάς που έχουμε την χαρά να ζούμε μαζί με ζωάκια, η τεχνολογία μας λύνει τα χέρια, με το νέο ειδικά κατασκευασμένο πανί, PetScreen.

  To PetScreen είναι ένας πρωτοποριακός τύπος πανιού σήτας, με πυκνή και συμπαγή πλέξη, κατασκευασμένο εξ' ολοκλήρου από fiberglass, υλικό που να είναι ανθεκτικό στις "επιθέσεις" κατοικιδίων.

  Το PetScreen εφαρμοζεται μόνο σε ανοιγόμενες, συρόμενες (επάλληλες ή χωνευτές) και σταθερές σήτες. Λόγω του πάχους του πανιού δεν μπορεί να τοποθετηθεί σε σίτα plisse ή σίτα κάθετης κίνησης.

  Για εξοχικές κατοικίες που υπάρχει έντονο το πρόβλημα των τρωκτικών, υπάρχει η λύση του μεταλλικού πανιού. Το μεταλλικό πανί έχει ακριβώς τις ίδιες εφαρμογές με το PetScreen.

  Μάθετε περισσότερα για τα αντικωνωπικά συστήματα με ένα απλό τηλεφώνημα: 2130067542 & 6931003468.

   
 • Μεταλλική κατασκευή διακοσμητικών παγόβουνων Snow Land 2014

  10/12/2014

  Μια νέα πόλη χτίστηκε στο Ολυμπιακό Στάδιο της Αθήνας! Μια μαγική, χιονισμένη πόλη γεμάτη παιχνίδια, τραγούδια, εκπλήξεις και ατέλειωτη διασκέδαση στον πάγο! Μην πάρεις λοιπόν τα βουνά! Έλα στη Snow Land, την πιο παγωμένη πόλη της Ελλάδας!
  Κι εννοείται βέβαια πως υπεύθυνη για τον τόσο πάγο, δεν είναι άλλη από την Koutsos Metal, που με τον τρόπο που μόνο εκείνη ξέρει, πάγωσε το τοπίο!
  Δείτε το βίντεο και φωτογραφικό υλικό της κατασκευής

  Read more...  

ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ

europa logo alumil logo
exalco logo compass logo
goldendoor logo kete logo