ανακαινίσεις - καμίνια

ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΗ ΣΕ ΔΙΑΜΕΡΙΣΜΑ 35 ΤΜ ΣΤΑ ΚΑΜΙΝΙΑ ΤΟΥ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ολοκληρώθηκε η ολική ανακαίνιση, διαμερίσματος 35 τ.μ., στα Καμίνια του Πειραιά. Πρόκειται για ένα υπερυψωμένο, ισόγειο διαμέρισμα δύο δωματίων, το οποίο βρίσκεται σε πολυκατοικία παλαιότερη των 40 ετών. Αν και στο σύνολό της, η πολυκατοικία έχει ανακαινιστεί πρόσφατα, το εν λόγω διαμέρισμα παρέμεινε στην αρχική του κατάσταση, έχοντας πολλές κι ουσιαστικές φθορές. Η ανακαίνιση του διαμερίσματος κρίθηκε παραπάνω από απαραίτητη, προκειμένου οι ιδιοκτήτες, να μπορέσουν να εκμεταλλευτούν την περιουσία τους. Οι εργασίες που πραγματοποιήθηκαν είναι οι ακόλουθες:

 1. Αποξήλωση όλων των παλαιών υδραυλικών και ηλεκτρικών εγκαταστάσεων και τοποθέτηση νέων. Επίσης, τοποθετήθηκε νέος ηλεκτρικός πίνακας, σύγχρονων προδιαγραφών.
 2. Αποξήλωση των παλαιών πλακιδίων στους τοίχους και του μωσαϊκού στο πάτωμα.
 3. Επιδιόρθωση, μόνωση και χρωματισμός όλων των τοίχων.
 4. Κατασκευή και τοποθέτηση μπαλκονόπορτας και παραθύρου από ψυχρό αλουμίνιο (διπλό τζάμι, σίτα και πατζούρι)
 5. Κατασκευή και τοποθέτηση ντουλάπας ιματισμού στο υπνοδωμάτιο.
 6. Κατασκευή και τοποθέτησηντουλαπιών κουζίνας.
 7. Τοποθέτηση εσωτερικών πορτών, από λευκή λάκα.
 8. Τοποθέτηση θωρακισμένης πόρτας, σε ειδική διάσταση.
 9. Τοποθέτηση πλακιδίων στα πατώματα και τον τοίχο της κουζίνας.
 10. Πλήρης ανανέωση του μπάνιου. Τοποθετήθηκαν πολύ μοντέρνα πλακίδια και νέα είδη υγιεινής, ενώ η ντουζιέρα, λόγω έλειψης χώρου, έγινε χτιστή, με μάρμαρο. Επίσης, τοποθετήθηκε νέος καθρέφτης με ραφάκι και ηλεκτρικός θερμοσίφωνας.

Share

prosfores

ΤΑ ΝΕΑ ΜΑΣ

 • Μεταλλική κατασκευή διακοσμητικών παγόβουνων Snow Land 2014

  10/12/2014

  Μια νέα πόλη χτίστηκε στο Ολυμπιακό Στάδιο της Αθήνας! Μια μαγική, χιονισμένη πόλη γεμάτη παιχνίδια, τραγούδια, εκπλήξεις και ατέλειωτη διασκέδαση στον πάγο! Μην πάρεις λοιπόν τα βουνά! Έλα στη Snow Land, την πιο παγωμένη πόλη της Ελλάδας!
  Κι εννοείται βέβαια πως υπεύθυνη για τον τόσο πάγο, δεν είναι άλλη από την Koutsos Metal, που με τον τρόπο που μόνο εκείνη ξέρει, πάγωσε το τοπίο!
  Δείτε το βίντεο και φωτογραφικό υλικό της κατασκευής

  Read more...  
 • Σήτες και κουνουπιέρες

  13/05/2013

  Προστατέψτε το σπίτι και την οικογένειά σας από τους ανεπιθύμητους επισκέπτες, με σύγχρονα και απόλυτα ασφαλή αντικωνωπικά συστήματα, κάθετης και οριζόντιας κίνησης. Σίτες πλισσέ, ρολό, χωνευτές ή σταθερές τέλεια προσαρμοσμένες σε όλα τα κουφώματα.

  Read more...  
 • Αντικατάσταση κουφωμάτων σε μονοκατοικία στον Πειραιά

  08/01/2013

  Αντικατάσταση παλαιών κουφωμάτων Πειραιάς Koutsos Metal

  Ολοκληρώθηκαν οι εργασίες αντικατάστασης των παλαιών, ξύλινων κουφωμάτων, σε μονοκατοικία στον Πειραιά, με νέα παράθυρα αλουμινίου, σειράς Alumil.

  Δείτε το αποτέλεσμα

   

   

ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ

europa logo alumil logo
exalco logo compass logo
goldendoor logo kete logo