Ποιοι είμαστε

Η επιχείρηση Koutsos Metal, εδρεύει στα Καμίνια του Πειραιά, επί της οδού Χρυσ.Σμύρνης 45. Με πολύχρονη εμπειρία και ικανούς συνεργάτες,  αναλαμβάνουμε με σοβαρότητα και επαγγελματισμό, την πλήρη ανακαίνιση του σπιτιού ή του επαγγελματικού σας χώρου αλλά και όλων των ειδών τις μεταλλικές κατασκευές, είτε αυτές είναι από σίδηρο, είτε από αλουμίνιο, είτε από ανοξείδωτα μέταλλα.

Τους δύσκολους καιρούς που διανύουμε, η επιχείρησή μας καταφέρνει να μην θυσιάσει την ποιότητα στο βωμό της χαμηλότερης τιμής. Συνεπείς πάντα προς τους πελάτες μας, ψάξαμε και βρήκαμε Ο Στράτος Κουτσός, κάνει τους τελευταίους ελέγχους πριν παραδώσει μια δουλειάεναλλακτικές λύσεις,. έτσι ώστε, να διατηρήσουμε πάντα την υψηλή ποιότητα  των προιόντων και των υπηρεσιών μας, σε συνδυασμό με ακόμα πιο προσιτές τιμές. Και πραγματικά τα καταφέραμε. Με  νέες εμπορικές συμφωνίες και συνεργασίες αλλά και με σωστή ενδοεταιρική διαχείριση, χωρίς να προβούμε σε αυξήσεις ΦΠΑ κτλ, η Koutsos Metal είναι σε θέση να σας προσφέρει προϊόντα και υπηρεσίες υψηλών προδιαγραφών, με το χαμηλότερο δυνατό κόστος.

Το πεδίο των δραστηριοτήτων μας, είναι ιδιαιτέρως ευρύ και περιλαμβάνει μεταξύ άλλων, εργασίες, όπως οι βαριές σιδηρουργικές εργασίες οικοδομής και η ανακαίνιση και αναπαλαίωση παλαιών κατοικιών και επαγγελματικών χώρων, η κατασκευή και τοποθέτηση κουφωμάτων αλουμινίου (ενεργειακών και απλών), οι μονώσεις εσωτερικών και εξωτερικών χώρων, τα μερεμέτια και τις επιδιορθώσεις κάθε μεταλλικής επιφάνειας αλλά και η κατασκευή χειροποίητων μεταλλικών επίπλων και διακοσμητικών ειδών για όλους τους χώρους του σπιτιού και του γραφείου. Σύντομα, θα είμαστε σε θέση να προτίνουμε και λύσεις για την εγκατάσταση φωτοβολταϊκών συστημάτων.Το προσωπικό της Koutsos Metal σε βρασμό δουλειάς

Επιπλέον, στην Koutsos Metal δεν γνωρίζουμε γεωγραφικά σύνορα. Έχουμε δουλέψει σε ολόκληρη την Ελλάδα αλλά και σε χώρες τις ανατολικής Ευρώπης. Καμία απόσταση και καμιά δυσκολία δεν θα μας κρατήσει από το να κάνουμε με σοβαρότητα και συνέπεια την δουλειά μας.

Πλέον των προαναφερόμενων, στην Koutsos Metal μπορείτε να βρείτε λύση στο πρόβλημα των αυθαιρέτων κατασκευών. Με τη συνεργασία υπεύθυνων πολιτικών μηχανικών και αρχιτεκτόνων, μπορούμε να αναλάβουμε την τακτοποίηση των πολεοδομικών σας εκκρεμοτήτων. Επίσης αναλαμβάνουμε την έκδοση πιστοποιητικών ενεργειακής απόδοσης καθώς και πάσης φύσεως μελέτες και κατασκευές.

Κλείνοντας, θα θέλαμε να τονίσουμε ότι, η επιχείρησή μας θέλοντας να συνεισφέρει στην τόνωση της αγοράς, χρησιμοποιεί μόνο υλικά ελληνικής προέλευσης για την κατασκευή των προιόντων της. Επιπλέον, φροντίζουμε οι εξωτερικές μας συνεργασίες να αφορούν μόνο σε επιχειρήσεις οι οποίες με τη σειρά τους διαθέτουν ελληνικά προιόντα. Στους καιρούς της κρίσης, είναι ευθύνη όλων μας να προάγουμε το ελληνικό εμπόριο και τους Έλληνες επιχειρηματίες.

Μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας. Θα χαρούμε να μιλήσουμε μαζί σας και να μπορέσουμε να σας προσφέρουμε τις υπηρεσίες και τα προιόντα μας. Μέχρι τότε, παραμένουμε στη διάθεσή σας, για οποιαδήποτε επιπλέον πληροφορία ή διευκρίνηση χρειαστείτε.

Με εκτίμηση,
Η ομάδα της Koutsos Metal

 

Share

prosfores

ΤΑ ΝΕΑ ΜΑΣ

 • Μεταλλική κατασκευή διακοσμητικών παγόβουνων Snow Land 2014

  10/12/2014

  Μια νέα πόλη χτίστηκε στο Ολυμπιακό Στάδιο της Αθήνας! Μια μαγική, χιονισμένη πόλη γεμάτη παιχνίδια, τραγούδια, εκπλήξεις και ατέλειωτη διασκέδαση στον πάγο! Μην πάρεις λοιπόν τα βουνά! Έλα στη Snow Land, την πιο παγωμένη πόλη της Ελλάδας!
  Κι εννοείται βέβαια πως υπεύθυνη για τον τόσο πάγο, δεν είναι άλλη από την Koutsos Metal, που με τον τρόπο που μόνο εκείνη ξέρει, πάγωσε το τοπίο!
  Δείτε το βίντεο και φωτογραφικό υλικό της κατασκευής

  Read more...  
 • Σήτες και κουνουπιέρες

  13/05/2013

  Προστατέψτε το σπίτι και την οικογένειά σας από τους ανεπιθύμητους επισκέπτες, με σύγχρονα και απόλυτα ασφαλή αντικωνωπικά συστήματα, κάθετης και οριζόντιας κίνησης. Σίτες πλισσέ, ρολό, χωνευτές ή σταθερές τέλεια προσαρμοσμένες σε όλα τα κουφώματα.

  Read more...  
 • Αντικατάσταση κουφωμάτων σε μονοκατοικία στον Πειραιά

  08/01/2013

  Αντικατάσταση παλαιών κουφωμάτων Πειραιάς Koutsos Metal

  Ολοκληρώθηκαν οι εργασίες αντικατάστασης των παλαιών, ξύλινων κουφωμάτων, σε μονοκατοικία στον Πειραιά, με νέα παράθυρα αλουμινίου, σειράς Alumil.

  Δείτε το αποτέλεσμα

   

   

ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ

europa logo alumil logo
exalco logo compass logo
goldendoor logo kete logo