Κουφώματα σε αρχοντικό της Μάνης

Ολοκληρώθηκε η τοποθέτηση κουφωμάτων αλουμινίου, του οίκου Alumil, σε εξοχική παραδοσιακή κατοικία, στη Μάνη. Τα κουφώματα είναι βαμμένα με ηλεκτροστατική βαφή RAL, σε καφέ απόχρωση, έτσι ώστε να ταιριάζουν με το ύφος της κατοικίας αλλά και της ευρύτερης περιοχής. Είναι δίφυλλα, ανοιγώμενα, με διπλούς υαλοπίνακες και πατζούρι. Τέλος, είναι εξοπλισμένα με ανάκλιση και αντικουνουπικό σύστημα σε ρολό (σίτα κάθετης κίνησης).


Επιπλέον, στο κατώι του εξοχικού, κατασκευάστηκε πόρτα 3 φύλλων (τα δύο σταθερά), σε τοξοτό σχήμα. Εδώ τοποθετήθηκαν τζάμια τρίπλεξ ασφαλείας. Η πόρτα βάφτηκε στην ίδια ακριβώς απόχρωση με τα κουφώματα αλουμινίου.

Share

prosfores

ΤΑ ΝΕΑ ΜΑΣ

 • Μεταλλική κατασκευή διακοσμητικών παγόβουνων Snow Land 2014

  10/12/2014

  Μια νέα πόλη χτίστηκε στο Ολυμπιακό Στάδιο της Αθήνας! Μια μαγική, χιονισμένη πόλη γεμάτη παιχνίδια, τραγούδια, εκπλήξεις και ατέλειωτη διασκέδαση στον πάγο! Μην πάρεις λοιπόν τα βουνά! Έλα στη Snow Land, την πιο παγωμένη πόλη της Ελλάδας!
  Κι εννοείται βέβαια πως υπεύθυνη για τον τόσο πάγο, δεν είναι άλλη από την Koutsos Metal, που με τον τρόπο που μόνο εκείνη ξέρει, πάγωσε το τοπίο!
  Δείτε το βίντεο και φωτογραφικό υλικό της κατασκευής

  Read more...  
 • Σήτες και κουνουπιέρες

  13/05/2013

  Προστατέψτε το σπίτι και την οικογένειά σας από τους ανεπιθύμητους επισκέπτες, με σύγχρονα και απόλυτα ασφαλή αντικωνωπικά συστήματα, κάθετης και οριζόντιας κίνησης. Σίτες πλισσέ, ρολό, χωνευτές ή σταθερές τέλεια προσαρμοσμένες σε όλα τα κουφώματα.

  Read more...  
 • Αντικατάσταση κουφωμάτων σε μονοκατοικία στον Πειραιά

  08/01/2013

  Αντικατάσταση παλαιών κουφωμάτων Πειραιάς Koutsos Metal

  Ολοκληρώθηκαν οι εργασίες αντικατάστασης των παλαιών, ξύλινων κουφωμάτων, σε μονοκατοικία στον Πειραιά, με νέα παράθυρα αλουμινίου, σειράς Alumil.

  Δείτε το αποτέλεσμα

   

   

ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ

europa logo alumil logo
exalco logo compass logo
goldendoor logo kete logo