Είπαν για εμάς

Εύα Μαθιού, Σύρος

Γεια σας παιδιά... Θέλω να σας ευχαριστήσω που μας βοηθήσατε με τις υπέροχες ιδέες να φτιάξουμε ένα υπέροχο παιδικό δωμάτιο !!!! Χωρίς κόπο, άλλα με πολλή αγάπη.

 Συμμετοχή στην δημιουργία παιδικού υπνοδωματίου

Share

Βίκυ Χρυσικού, Αθήνα

Καλά που υπάρχουν τέτοιες υπηρεσίες και συγκεκριμένος χρόνος παράδοσης.... γιά να ξεχάσουμε σιγά σιγά την παλιά σαδιστική συμπεριφορά των κάθε λογής μπετατζίδων... Μπράβο παιδιά !!!

 

Από τη σελίδα μας στο Facebook

 

Share

Φωτεινή Βασιλάτου, Καλλιθέα

Αν έχω να πω κάτι για την Koutsos Metal είναι το πόσο ευγενικά και εξυπηρετικά παιδιά είναι όλοι. Ότι ζήτησα το έφεραν άμεσα εις πέρας, χωρίς καμιά δική μου ταλαιπωρία ή δυσφορία. Ευχαριστώ πολύ.

Κατασκευή μεταλλικών κιγκλιδωμάτων

Share

 

Βίκυ Χρήστου, Γλυφάδα

Φως, περισσότερο φως. Ανοιχτό για να επικοινωνεί με τον έξω κόσμο, και καθόλου κλειστοφοβικό. Έτσι είναι τώρα το διαμέρισμά μου και το οφείλω σε εσάς κύριε Στράτο. Ευχαριστώ πολύ.

Κατασκευή και τοποθέτηση κουφωμάτων αλουμινίου και
φεγγίτη στο κέντρο του διαμερίσματος.

 

Share

prosfores

ΤΑ ΝΕΑ ΜΑΣ

 • Μεταλλική κατασκευή διακοσμητικών παγόβουνων Snow Land 2014

  10/12/2014

  Μια νέα πόλη χτίστηκε στο Ολυμπιακό Στάδιο της Αθήνας! Μια μαγική, χιονισμένη πόλη γεμάτη παιχνίδια, τραγούδια, εκπλήξεις και ατέλειωτη διασκέδαση στον πάγο! Μην πάρεις λοιπόν τα βουνά! Έλα στη Snow Land, την πιο παγωμένη πόλη της Ελλάδας!
  Κι εννοείται βέβαια πως υπεύθυνη για τον τόσο πάγο, δεν είναι άλλη από την Koutsos Metal, που με τον τρόπο που μόνο εκείνη ξέρει, πάγωσε το τοπίο!
  Δείτε το βίντεο και φωτογραφικό υλικό της κατασκευής

  Read more...  
 • Σήτες και κουνουπιέρες

  13/05/2013

  Προστατέψτε το σπίτι και την οικογένειά σας από τους ανεπιθύμητους επισκέπτες, με σύγχρονα και απόλυτα ασφαλή αντικωνωπικά συστήματα, κάθετης και οριζόντιας κίνησης. Σίτες πλισσέ, ρολό, χωνευτές ή σταθερές τέλεια προσαρμοσμένες σε όλα τα κουφώματα.

  Read more...  
 • Αντικατάσταση κουφωμάτων σε μονοκατοικία στον Πειραιά

  08/01/2013

  Αντικατάσταση παλαιών κουφωμάτων Πειραιάς Koutsos Metal

  Ολοκληρώθηκαν οι εργασίες αντικατάστασης των παλαιών, ξύλινων κουφωμάτων, σε μονοκατοικία στον Πειραιά, με νέα παράθυρα αλουμινίου, σειράς Alumil.

  Δείτε το αποτέλεσμα

   

   

ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ

europa logo alumil logo
exalco logo compass logo
goldendoor logo kete logo